Сьогодні у Львові прощатимуться зі старшим солдатом Закарпатської бригади Олександром Біяновим

10:02 14 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: annsite.at.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, о 12.00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла відбудеться прощання з військовим, котрий помер від наслідків пневмонії, отриманої під час служби в АТО.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 14 квітня, «Щоденному Львову»:

«Сьогодні Львів прощається зі ще одним львів’янином з АТО. Біянов Олександр Володимирович (25.02.1970-07.04.2015) служив старшим солдатом у 128 Закарпатській бригаді. Помер у військовій частині від наслідків пневмонії, яку отримав під час служби в АТО.

Сьогодні о 12.00 відбудеться прощання з Олександром в Гарнізонному храмі Верховних Апостолів Петра і Павла, опісля – похорон на Личаківському кладовищі. Олександр Біянов був мобілізований з серпня. З 3 жовтня перебував в зоні АТО, був під Дебальцево. 

На початку березня прибув з ротації у військову частину за місцем служби. У військовій частині помер від наслідків пневмонії, яку отримав під час служби в АТО».

Натомість Департамент інформації Центру Військового Капеланства Львівської архієпарїії УГКЦ повідомив на сайті Гарнізонного храмі святих апостолів Петра і Павла:

«У Світлий вівторок, 14 квітня 2015 року, о 12:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11) прощатимуться із Біяновим Олександром, військовослужбовцем 128-тої Мукачівської окремої гірсько-піхотної бригади. У понеділок, 13 квітня, о 19.00 відбудеться парастас у капличці на вул. Пекарська, 52.

У вівторок, 14 квітня, о 12.00, відбудуться похороні богослуження в Гарнізонному храмі св. ап. Петра і Павла. Поховання військового відбудеться на Личаківському кладовищі  на полі почесних поховань №76.

Довідка. Біянов Олександр Володимирович (25.02.1970-07.04.2015) служив старшим солдатом у 128 Закарпатській бригаді. Помер у військовій частині від наслідків пневмонії, яку отримав під час служби в АТО. Олександр Біянов був мобілізований з серпня. З 3 жовтня перебував в АТО, був під Дебальцево.

На початку березня прибув з ротації у військову частину за місцем служби. У військовій частині помер від наслідків пневмонії, яку отримав під час служби в АТО.

Своєю присутністю вшануємо пам’ять нашого Героя! Вічная йому пам’ять!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів