Сьогодні у Львові о 18.30 – громадське обговорення питання перенесення ринку на Сихові

10:44 29 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, біля 4-ї поліклініки на проспекті Червоної Калини, 70 пройдуть громадські обговорення щодо рішення про перенесення ринку на перетин проспекту та вулиці Скрипника.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 29 квітня, «Щоденному Львову»:

«Сьогодні о 18.30 біля 4-ї поліклініки на проспекті Червоної Калини, 70 (на вулиці) пройдуть громадські обговорення щодо рішення про перенесення ринку на перетин проспекту та вулиці Скрипника. Обговорення проведе голова Сихівської райадміністрації Ірина Маруняк. Мешканців запрошують долучитись.

Нагадаємо, що 23 квітня на сесії Львівської міськради депутати прийняли зміни до ухвали від 29 січня 2015 року та затвердили ТзОВ «Сихівська народна торгівля» зміну місця розташування ринку з проспекту Червоної калини, 109 на перетин проспекту Червоної калини та вулиці Скрипника. Ухвала передбачає дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки 0,5 га, передбаченою генпланом міста для рекреаційних потреб, на якій може розміститись максимум 80 павільйонів.

Однак, для того, аби розмістити усіх підприємців, що торгують зараз на ринку ТзОВ «Сихівська народна торгівля», а це понад 160, необхідно буде побудувати на цій ділянці торговий центр. Ухвала вступає в дію після її підписання міським головою.

Організатори громадського обговорення зазначають: «Чекаємо мешканців Сихова для того, щоб почути їхню думку щодо доцільності такого перенесення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів