Сьогодні у Львові ліквідовують одразу три пориви тепломереж

16:16 8 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

Два з них – біля будинку по вулиці Стрийській, 63, ще один – на вулиці Гашека.

Про це інформує сьогодні, 8 листопада, прес-служба міської ради. Як повідомили їй у ЛМКП «Львівтеплоенерго», тепломережі в районі вулиць Стрийської, Гашека й Максимовича, котрі належить БУ КЕВ міста Львова, – найбільш проблемні. Зі середини вересня на даних мережах сталося вже 14 поривів.

Зокрема, сьогодні, 8 листопада, ремонтні бригади Сихівського РТМ ліквідовують два пориви біля будинку на вул. Стрийська, 63 та один порив на вул. Гашека,20а. У «Львівтеплоенерго» розповідають також про ці тепломережі:

«Дані трубопроводи у вкрай жахливому стані. Для якісного і надійного теплопостачання до 29 житлових будинків даного району необхідно провести повну реконструкцію даних об’єктів теплопостачання, які є у власності БУ КЕВ. Це і тепломережі, і ЦТП.

Якщо ж керівництво БУ КЕВ не робитиме жодних дій в цьому напрямку, існує велика загроза зриву опалювального сезону 2013-2014 рр.  Погодні умови сьогодні дозволяють працювати над ліквідацією даних поривів, і мешканців будинків, до яких призупинили подачу опалення через ремонтні роботи, не відчуватимуть значного дискомфорту через відсутність тепла.

Однак, що буде, якщо на дворі буде мінусова температура, а тепломережу порве і доведеться зупиняти теплопостачання? Практично вся тепломережа БУ КЕВ зношена і непридатна для експлуатації».

Зважаючи на критичну ситуацію з об’єктами теплопостачання БУ КЕВ, ЛМКП «Львівтеплоенерго» вкотре звертається до керівництва БУ якнайшвидше вирішити питання фінансування реконструкції об’єктів теплопостачання БУ-4 КЕВ м. Львова.

Прес-служба міської ради нагадує, що з 2008 року ЛМКП «Львівтеплоенерго» було ліквідовано більше 90 поривів на теплових мережах БУ-4 КЕВ м. Львова. А незадовільний технічний стан вказаних об’єктів призводить до неякісного теплопостачання.

До диспетчера «Львівтеплоенерго»  постійно надходять скарги мешканців. Однак із кожним роком ситуація погіршується: збільшується кількість поривів трубопроводів та поломок обладнання ЦТП та бойлерної.

Обладнання ЦТП морально застаріле та фізично зношене, постійно ремонтується. Впродовж минулого опалювального сезону, через незадовільний стан покрівель ЦТП та бойлерної, постійно мокріють стіни, підтоплюється насосне обладнання, електрощитові.

Як повідомляв «ЩЛ», на вулицях Луганській і Пасічній у Львові прокладуть нову тепломережу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів