Сьогодні на Волині прощатимуться з полеглим бійцем 24-ї бригади зі Львівщини

11:30 14 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: bug.org.ua

У неділю, 14-го червня, у селі Хотячів у Володимир-Волинського району Волинської області відбудеться похорон загиблого на сході України бійця 24-ї бригади Вадима Сака, який, за попередньою інформацією, загинув 10 червня.

Вадим Сак народився 21 серпня 1993 року у Володимирі-Волинському. Юнак закінчив Володимир-Волинське ВПУ за спеціальністю слюсар-ремонтник.

На службу в Збройні сили України призвався у жовтні 2011 року солдатом. Після навчального підрозділу потрапив на службу в Яворів Львівській області – в 24-ту окрему механізовану бригаду 

Вдома залишилися мама та сестра Вікторія 2002-го року народження. Батько проживає із сім’єю окремо.

Про це повідомило сьогодні, 14 червня, інтернет-видання «Буг», де раніше розповіли:

«Солдат контрактної служби Яворівської окремої механізованої бригади Сак Вадим Андрійович 1993 року народження загинув на сході, виконуючи свій бойовий обов’язок. За попередніми даними, трагедія сталася 10-го червня.

Вадим народився 21-го серпня 1993 року у місті Володимирі-Волинському. На момент призову на контрактну службу проживав у селі Хотячів.

Юнак закінчив Володимир-Волинське ВПУ за спеціальністю слюсар-ремонтник. На службу в збройні сили України призвався у жовтні 2011 року солдатом.

Після навчального підрозділу потрапив на службу в 24-ту окрему механізовану бригаду в Яворові на Львівщині.

Вдома залишилися мама та сестра Вікторія 2002-го року народження. Батько проживає із сім’єю окремо. На даний момент деталі загибелі воїна ще не відомі»!.

Про це також повідомило інтернет-видання «Буг».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів