Сьогодні на Львівщину поїдуть у відпустки бійці 2-го батальйону 24-ї механізованої бригади, – голова ЛОДА

11:00 12 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН

Повідомляючи про це у вівторок, Ірина Сех закликає жителів області гідно зустріти своїх героїв.

Як повідомила сьогодні, 12 серпня, «Щоденному Львову» прес-служба облдержадміністрації, другий батальйон 24-ї окремої механізованої бригади, який майже два місяці тримав оборону в найгарячіших точках на сході, сьогодні вирушає додому, на Львівщину. Про це повідомила голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех після телефонної розмови із заступником міністра оборони Петром Мехедом.

«Сьогодні вранці заступник міністра оборони запевнив мене, що бійці другого батальйону 24-ої бригади розвантажили техніку в місці призначення і повертаються додому – до місця дислокації в Яворові. Мені повідомили, що за 18-19 годин вони прибудуть на Львівщину. Це той батальйон, який два місяці був на передовій, який зазнав великих втрат – є загиблі й поранені», – зазначила Ірина Сех.

Водночас Ірина Сех закликає жителів Львівщини гідно зустріти своїх героїв. «Я дала доручення працівникам ЛОДА підготуватися до належної зустрічі воїнів, які мужньо, ціною великих жертв боронили Україну. Також я звернулася до командування про представлення до нагородження бійців, які  виявили найбільшу мужність і героїзм. Водночас адміністрація клопотатиме, аби всі воїни, які були в зоні АТО, отримали відповідний статус», – зазначила голова ЛОДА.

Як інформував «Щоденний Львів», начальник штабу оперативного командування «Південь», генерал-майор Наєв, запевнив учора: «Я отримав чітке розпорядження – здійснити переміщення зазначеного підрозділу в Харків, де вони здають свою зброю, техніку. На них там вже чекають зібрані автобуси, які переміщають їх в місто Яворів, звідки вони призивалися, де їм буде надана реабілітаційна відпустка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів