Сьогодні електропостачання не буде до 17.00 на 26 вулицях у Львові й восьми – у Винниках

08:55 20 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: zakazelektrika.kiev.ua

Зовсім без струму в п’ятницю – на Гнатевича, Новознесенській, Травистій, Шатківського, Металістів, Кордуби, Липківського, Склозаводській, Садибній, Майданній, Романчука, Конопницької й Друкарській, частково – на Левицького, Похилій, Карпинця, Лукаша, Гвардійській, Пропелерній, Загородній, Вірменській, Лесі Українки, Краківській, Ставропігійській, Сербській та площі Ринок.

«Сьогодні, 20 лютого, чимало вулиць у Львові й Винниках лишаться без електропостачання у зв’язку з плановими ремонтними роботами», – повідомив у п’ятницю медіапортал «Tvoemisto.tv», конкретизуючи при цьому: 

«Сьогодні світла не буде на вулицях Гнатевича, Новознесенській, Травистій, Шатківського, Металістів, Кордуби, Липківського, Склозаводській, Садибній, Майданній, Романчука, Конопницької та Друкарській.

Частково знеструмлять вулиці Левицького, Похилу, Карпинця, Лукаша, Гвардійську, Пропелерну, Загородню, Вірменську, Лесі Українки, Краківську, Ставропігійську, Сербську та площу Ринок.

У Винниках світла не буде на вулицях Грушевського, Калнишевського, Корчевського, Кармалюка, Луговій, Січовій, Дмитерка й Липи.

Як повідомляє «Львівобленерго», світла на вказаних вулицях не буде з 8.00 до 17.00».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів