Сьогодні Бориславу на Львівщині обіцяли відновити водопостачання

17:16 7 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Як запевнили в суботу «Щодений Львів» у прес-службі облдержадміністрації, ЛОДА, за сприяння ПАТ «Львівобленерго», врегулювала ситуацію із відновленням водопостачання міста Борислава.

«Відсьогодні у Бориславі відновлять водопостачання», – запевнили в суботу «Щодений Львів» у прес-службі ЛОДА, конкретизуючи при цьому:

«Львівська облдержадміністрація, за сприяння ПАТ «Львівобленерго», врегулювала ситуацію із відновленням водопостачання міста Борислава. 7 березня енергетики забезпечать електропостачання насосної станції у місті Бориславі, що дозволить відновити централізоване водопостачання населення.

Такий результат наради, котра сьогодні відбулась під керівництвом заступника голови ОДА Ірини Гримак. Облдержадміністрація запропонувала чіткі кроки владі Борислава щодо врегулювання подальшої ситуації із водопостачанням.

За словами Ірини Гримак, дотримуючись цих завдань, керівництво міста повинно запобігти подальшому припиненню водопостачання. Вона також зазначила: «Місцеві керівники змушені відновити нормальну життєдіяльність міста і в подальшому забезпечити водопостачання населення».

Заступниця голови ОДА також додала, що обласна влада тримає на контролі дану ситуацію з метою недопущення подальших відімкнень. Одразу після подачі електроенергії КП «Бориславводоканал» приступить до накачування води.

Нагадаємо, що 24 лютого о 16:30 через заборгованість КП «Бориславводоканал» за спожиту електроенергію у розмірі 1,5 млн. грн перед ПАТ «Львівобленерго» знеструмило водозабір «Рибник». Унаслідок цього тимчасово припинено централізоване водопостачання абонентів м. Борислава та смт Східниця Бориславської МР (близько 13 000 споживачів)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів