Сьогодні з 17.00 до 19.00 біля пам’ятника королю Данилу у Львові – збір допомоги воїнам і немовлятам

12:05 12 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінок громадської ініціативи «Допоможи фронту» й волонтера Любові Возняк в інтернет-мережі «Facebook»

Активісти громадської ініціативи «Допоможи фронту» закликають приносити в понеділок на площу Галицьку дитячі речі для немовлят із лікарні в місті Щастя на Луганщині.

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк попередила на своїй сторнці в соціальній інтернет-мережі: «Невеличкі зміни. Оскільки 13-14 січня багато львів’ян святкують Старий Новий рік, збірка (пам’ятника королю Данилу на площі Галицькій у Львові. – «ЩЛ») переноситься на понеділок (одноразово)».

Любов Возняк написала це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де активіст також розмістила ілюстрацію, у тексті на якій вказано те, що збиратимуть волонтери в понеділок. Натомість на сторінці громадської ініціативи «Допоможи фронту» в інтернет-мережі «Facebook» повідомили:

«У звязку зі святами – наступна збірка біля короля Данила відбудеться в понеділок, 12 січня 2015 року!!! Дуже просимо принести дитячі речі для немовлят – 0-6 місяців – в лікарні в міста Щастя (в Новоайдарському районі Луганщини. – «ЩЛ»).

Просив головний лікар. Там очікується великий бум породіль. Зараз це одна з лікарень, що залишилася нерозбомбленою. Також дуже актуальні дитячі памперси й супутні атрибути та речі 

Просимо про перепост цього оголошення. І чекаємо Вас у понеділок зі 17.00 до 19.00!!!».

Про це повідомляється на сторінці громадської ініціативи «Допоможи фронту» в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів