Служба автодоріг Львівщини запевнила, що проїзд забезпечила

12:17 13 грудня 2016 р.

За оперативними даними, зі шостої години ранку 12 грудня до п’ятої години 13 грудня дорожниками використано 982,4 тонни піщано-соляної суміші.

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 13 грудня, що, як запевнили її Службі автомобільних доріг у Львівській області, проїзд автомобільними дорогами загального користування забезпечено. В повідомленні також зазначено: «За оперативними даними, зі шостої години ранку 12 грудня до п’ятої години 13 грудня дорожниками використано 982,4 тонни піщано-соляної суміші. Для ліквідації наслідків негоди на автомобільних дорогах загального користування працювали 96 одиниць спеціальної техніки».

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації також повідомили прогноз синоптиків на сьогодні, 13 грудня: «На території Львівської області – хмарно з проясненнями. Уночі місцями – невеликий сніг. Удень – без істотних опадів. Уночі та вранці – слабкий туман. На дорогах – ожеледиця. Вітер – змінних напрямків, 3-8 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 3-8° морозу, в горах – 12-15° морозу, вдень – 1-6° морозу.

«Служба автомобільних доріг у Львівській області наголошує, що під час роботи снігоприбиральної техніки водії транспортних засобів повинні забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів, – йдеться також у повідомленні прес-служби Львівської обласної державної адміністрації. – Своєю чергою департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА нагадує, що у разі необхідності можна скористатися визначеними місцями тимчасового відстою автотранспорту. З їх переліком можна ознайомитися – за посиланням на сайті ЛОДА».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів