Сім’ї загиблих на летовищі у Львові отримають додаткові соціальні гарантії

14:32 14 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У четвер, 14 лютого, на засіданні сесії Львівської міської ради внесли зміни до «Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львова».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли, що сім’ї загиблих в авіакатастрофі на військовому летовищі «Скнилів у Львові отримають додаткові соціальні гарантії, їм створення сприятливих умов для розвитку громадських об’єднань, забезпечення функціонування закладів соціального спрямування».

«Програма у частині надання допомог, пільг з послуг зв’язку та компенсаційних виплат ґрунтується на створенні у місті системи цільової адресної допомоги малозабезпеченим мешканцям, а також в окремих випадках – іншим категоріям громадян. Зокрема, результати зустрічей з членами сімей загиблих в авіакатастрофі, яка сталася на військовому летовищі «Скнилів» 27 липня 2002 року, аналіз матеріального забезпечення цих осіб вказує на необхідність встановлення додаткових соціальних гарантій зазначеній категорії громадян міста», – поінформували також у ЛМР.

«З огляду на постійне підвищення вартості житлово-комунальних послуг, доцільним є встановлення пільг на оплату житлово-комунальних послуг членами сімей загиблих в авіакатастрофі, яка сталася на військовому летовищі «Скнилів», аналогічних пільги запроваджено у 2002 році для львів’ян, які є особами з інвалідністю по зору», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів