Сімнадцята смерть на коліях Львівської залізниці - у Стрийському районі

09:33 14 червня 2021 р.

Фото до новини

Під потяг Харків - Рахів на станції Бориничі потрапила 63-річна жінка.

13 червня, близько 08:55 на переїзді залізничної станції Бориничі (Ходорівська ТГ, Стрийський район) пасажирський поїзд сполученням «Харків-Рахів» здійснив наїзд на місцеву мешканку, 1958 року народження, яка від отриманих травм загинула на місці події.

Обставини події встановлюють.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА, пише Dailylviv

«У нас регульований залізничний переїзд. Шлагбауми були опущені. Були і відповідні сигнали. Сигнал подавав також і поїзд. Але чомусь двох жінок це не зупинило. Одна старша, друга молодша все одно кинулись перейти переїзд. Таке було враження, що одна бачила поїзд – перебігала, а інша, наче не бачила, просто йшла собі. Я кричав, щоб зупинилися, але обоє мене не чули. Молодша жінка встигла перебігти колію, а старша потрапила просто під колеса. Її віднесло за 40 метрів від переїзду», – розповів LMN працівник станції в Бориничах Михайло.

Постраждала отримала надто важкі травми та померла на місці події ще до приїзду «швидкої». Машиніст потягу зупинився та змушений був чекати слідчих.

У селі ж розповіли, загибла жінка мешканка Боринич. Вона проживала разом із сином та донькою. На жаль, любила зловживати алкоголем. А ще зізнаються, нещасні випадки на колії у них часті. Адже люди свідомо ігнорують елементарними правилами безпеки. Пів року тому на тому ж місці загинув чоловік, а у квітні поїзд покалічив людину.

Раніше Львівська залізниця повідомляла, що з початку 2021 року на території регіональної філії «Львівська залізниця» через власну необережність і легковажність травмувалося 25 осіб, із них у 16 випадках нехтування правилами безпеки призвело до смертельних наслідків.

У Львові мешканець Вінничини здійснив наїзд на пішохода

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів