Швидко отримувати інформацію про порушників і доставляти їх до ТЦК або відповідних органів. Кабмін затвердив важливі зміни

20:01 28 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Територіальні центри комплектування, СБУ, розвідувальні органи та Нацполіція обмінюватимуться даними через електронну систему.

Про це повідомив Міністр оборони Рустем Умєров, пише DailyLviv.com.

Кабінет Міністрів України затвердив важливі зміни для посилення військового обліку та відстеження порушення законодавства.

Тепер територіальні центри комплектування, СБУ, розвідувальні органи та Нацполіція обмінюватимуться даними через електронну систему.

Це дасть змогу правоохоронцям швидко й ефективно отримувати інформацію про порушників і доставляти їх до ТЦК або відповідних органів.

«Цифровізація підвищує прозорість і допомагає краще організувати роботу з комплектування наших Сил оборони. Це рішення про відновлення справедливості щодо тих, хто сумлінно виконує свій обовʼязок перед Батьківщиною», — зазначив Рустем Умєров.

Міністр наголосив, що нові правила також посилять обороноздатність, роблячи армію сильнішою, а військовий облік — більше прозорим.

Міністр також повідомив, що в застосунку Армія+ доступні 5 нових електронних рапортів.

Нагадаємо, раніше Зеленський попросив представників ТЦК не шукати військовозобов'язаних на вулицях (відео).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів