Швидкісний поїзд збив неподалік Львова пенсіонера

13:22 3 січня 2017 р.

ДТП сталася поблизу села Зимна Вода.

«Швидкісний поїзд Інтерсіті збив у районі Зимної Води 70-річного чоловіка», – повідомив сьогодні, 3 січня, депутат Львівської міської ради й голова виконкому громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де він також конкретизував: «Чоловік – живий, чекають швидку, поїзд виїхав в Перемишль зі Львова о 12:00)».

Натомість у Львівському обласному управлінні поліції розповіли, що сьогодні, 3 січня, о 12.53 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від чергового по залізничній станції «Рудно» про те, що на пероні станції у селищі Зимна Вода швидкий поїзд №705 сполученням «Київ-Львів-Перемишль» травмував літнього чоловіка. Як встановили правоохоронці, потерпілий – 84-річний мешканець села Зимна Вода.

Медики госпіталізували його з попереднім діагнозом «травма хребта та інсульт». Про це повідомили сьогодні, 3 січня, в прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також запевнили: «Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження, призначено ряд експертиз».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів