Шквальний вітер повалив у Львові 33 дерева, – ЛМР

09:15 6 жовтня 2017 р.

Фото до новини

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради, через шквальний вітер у Львові впали 33 дерева.

Про це повідомили сьогодні, 6 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Зокрема, у Залізничному районі – 19, у Галицькому – три, у Франківському – шість, у Шевченківському – два. Три дерева впали на машини. На площі Двірцевій, 2 вітром пошкоджено МАФ, на вулиці Староєврейській – літній майданчик. На вулиці Бандери гілкою пошкоджено лінії електропередач, тому трамвай №1 курсує по маршруту трамваю №9.
«На вулиці Стрийській було пошкоджено лінію електропередач, але рух вже відновлено. На вулиці Окружній впав білборд. На вулиці Городоцькій вітром зірвало дах, на частині вулиці відсутнє електропостачання. Також були часткові зміни в русі тролейбусів, через падіння гілок на лінії. Комунальні служби міста працюють, аби якнайшвидше прибрати наслідки негоди», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.
Натомість на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook» опублікували фоторепортаж із вулиць Львова й повідомили: «На вулиці Стефаника, 3 впала гілка, на вулиці Рудницького, 8 (проїзд через Труша) впало  дерево, на  вулиці Кульпарківська, 6 (обірвано ЛЕП, проїзду нема), на вулиці Хімічна 4 впало дерево, на вулиці Винниченка, 24 впало дерево, на вулиці Опришківська (спуск із Високого замку) лежить дерево на проїжджій частині, на проспектіСвободи, 16 впало дерево, на вулиці Лисенка, 17 – гілки на дротах, на вулиці Шевченка 244 гілки на проводах, на вулиці Баштанній, 3 впало дерево, на перетині вулиць Стрийської Дзиндри проїзду немає – дерево лежить і обірвані дроти, на початку вулиці Кульпарківської дерево висить на дротах, вулиця Стрийська вище Стрийського базару закрита, поліція перекрила рух, на вулиці Степана Бандери, 67 впала гілка на електропроводку, рух трамваїв поки не можливий, на вулиці Каховська, 35 дерево впало на лінію електропередач, на на вулиці Демнянській зірвало дах, на вулиці Петлюри, 27а зірвало декілька фрагментів даху, на вулиці Кульпарківській, 174 дерево впало на два автомобілі, на вулиці Шевченка, 386 пала береза, яка обірвала дроти на вулиці Скрипника, 27 під під'їздом.впали одразу два дерева, на вулиці Джерельній впав рекламний щит, біля залізничного переїзду на вулиці Курмаоновича теж впало дерево на дорогу, немає як проїхати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів