Школярі Львівщини цікавляться озброєнням артилеристів-ракетників

14:35 15 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Школярі 9-11 класів Рихтицької, Грушівської, Добрівлянської та Вороблевицької шкіл побували в гостях у військовій частині ракетників-артилеристів, яка є підшефною частиною Дрогобицького району.

Школярі 9-11 класів Рихтицької, Грушівської, Добрівлянської та Вороблевицької шкіл побували в гостях у військовій частині ракетників-артилеристів, яка є підшефною частиною Дрогобицького району. Дівчат та хлопців особисто зустрів в.о. командира частини Юрій Тищенко. Офіцер показав школярам казарми, де проживають військовослужбовці, їдальню, приміщення для навчання та заняття спортом.

Юнаки та дівчата оглянули також артилерійську зброю, яка є на озброєнні частини, продемонстрували своє вміння розбирати та збирати автомати. Дітей цікавило абсолютно все.

Вони не приховували хвилювання, адже побували там, де гартуються сучасні українські герої, позаяк, частина військових цього підрозділу нещодавно повернулася із зони бойових дій на відпочинок додому. Натомість інші поїхали їм на зміну захищати від ворога східні рубежі нашої Вітчизни.

Цілком можливо, що хтось із них вирішить пов’язати своє життя з військовою службою. Адже патріотизму та завзяттям нинішньому молодому поколінню українців не бракує.

Виховний захід організували відділ освіти та сектор молоді і спорту райдержадміністрації спільно з командуванням військової частини Збройних Сил України. Такі екскурсії будуть проведені і для учнів з інших шкіл району.

Про це повідомили сьогодні, 15 березня, в прес-службі Міністерства оборони.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів