Шестеро людей вчаділи на Львівщині

09:18 5 березня 2017 р.

Отруєння чадним газом сталися в Стрийському районі, Червонограді й Львові.

У суботу, 4 березня, о 8:50 в одноповерховому приватному житловому будинку на вулиці Івана Франка в селі Угерсько в Стрийському районі отруїлися чадним газом дві дитини – 2003 та 2008 року народження, яких медики госпіталізували до дитячого відділення Стрийської центральної районної лікарні. Стан здоров'я потерпілих – середнього ступеня важкості.

Натомість у суботу, 4 березня, о 15:22 у квартирі на п’ятому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку в Червонограді отруїлися чадним газом троє людей, у тому числі – одна дитина. Медики госпіталізували жінку 1983 року народження до реанімаційного відділення Червоноградської міської лікарні, стан її здоров'я – середнього ступеня важкості, чоловіка 1980 року народження –  до терапевтичного відділення Червоноградської міської лікарні, стан його здоров'я – задовільний; а дитину 2007 року народження – до дитячого відділення Червоноградської міської лікарні, стан її здоров'я – задовільний.

Своєю чергою, у суботу, 4 березня, о 19:55 у квартирі на другому поверсі триповерхового житлового будинку на вулиці Замарстинівській у Шевченківському районі Львова отруївся чадним газом чоловік 1977 року народження, якого медики госпіталізували до реанімаційного відділення Львівської обласної клінічної лікарні. Стан його здоров'я – середнього ступеня важкості. 

Про це повідомили сьогодні, 5 березня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів