Щодня дороги у Львові ремонтують понад 300 людей та 70 одиниць техніки

18:25 6 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: grim.in.ua

Вже в п’ятницю для проїзду транспорту відкриють вулицю Коперника.

Про це повідомляє сьогодні, 6 листопада, прес-служба міської ради. За її інформацією, тривають переврізки на перехресті вулиць Бандери й Генерала Чупринки.

А загалом до ремонтів, які місто проводить у співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку, залучено понад 300 людей та 70 одиниць техніки. Дослівно ж міський голова Львова Андрій Садовий розповів сьогодні під час спілкування з журналістами наступне:

«У п’ятницю, як і було анонсовано, ми відкриємо для проїзду вулицю Коперника. Тривають переврізки на перехресті вулиць Бандери – Генерала Чупринки.

Сьогодні мають закінчити переврізки й після 19.00 год мають відновити водопостачання. Потім будуть бетонувати, класти плити, брукувати.

На вулиці Городоцькій також люди працюють. Приблизно в день більше 300 працівників є на ділянках вулиць Коперника, Богдана Хмельницького, Замарстинівській, Городоцькій.

Більше 70 одиниць техніки. Працюють щодня, весь світловий день». 

Як повідомляв «ЩЛ», у п’ятницю у Львові планують почати ремонт вулиці Виговського, а на Луганській і Пасічній – прокладати нову тепломережу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів