Шановний Андрію Івановичу, ми вже майже у червоній зоні! Голова ЛОДА звернувся до мера Львова

17:16 16 березня 2021 р.

Фото до новини

Голова Львівської ОДА закликав мера Львова перевести всіх школярів на дистанційне навчання. подбати про нові ліжкомісця для хворих на COVID-19 не лише у лікарнях, а й поліклініках та налагодити процес вакцинування жителів Львова.

Про це він написав у Фейсбуці, пише Dailylviv.

"Понад тисячу хворих на коронавірус виявили за минулу добу на Львівщині. Це вперше така велика цифра за увесь час пандемії.
616 хворих - львів’яни. Останніми днями ситуація з пандемією в обласному центрі щоразу погіршувалася, однак лише відсьогодні учні 5-11 класів шкіл Львова перейшли на дистанційне навчання. А мер міста Лева коментує таке рішення міської комісії з надзвичайних ситуацій як «перший крок, щоби не потрапити у червону зону»",- написав Максим Козицький.

Він вважає, що на дистанційне навчання зараз мають перейти усі школярі Львова, незалежно від віку. Також у Львові треба подбати про нові ліжкомісця для хворих на COVID-19 не лише у лікарнях, а й поліклініках.

"Шановний Андрію Івановичу, ми вже майже у червоній зоні! Бо перший крок, щоб не потрапити туди, було зроблено на обласній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій ще 5 березня. Саме тоді ми рекомендували усім закладам загальної середньої, позашкільної, фахової передвищої та вищої освіти незалежно від форми власності, крім закладів дошкільної освіти та спеціальних закладів освіти, перейти на віддалений режим навчання. Напередодні в області виявили 646 хворих. Львів’ян тоді було 273.

Вважаю, на дистанційне навчання зараз мають перейти усі школярі Львова, незалежно від віку. Нам всім слід готуватися до жорсткіших обмежень. Краще попередити спалах, ніж згодом поспіхом гасити полум’я.

Рішення мають бути зваженими, але вчасними. Тепер потрібно подбати про нові ліжкомісця для хворих на COVID-19 не лише у лікарнях, а й поліклініках.
Окрім того, треба налагодити процес вакцинування жителів Львова. Наприклад, учора з 5-ти мобільних бригад у місті працювало лише 4. Вони провели 169 щеплень, хоч за нормами 4 бригади повинні робити щонайменше 320 вакцинувань",- зазначив голова ЛОДА.

Covid-19: два опорні медзаклади Львівщини вже заповнені на понад 90%

 

Львівська облрада ініціює створення в області червоної зони

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів