Сесія ЛМР затвердила нові правила і тарифи евакуації авто у Львові

15:33 21 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: youtube.com

ЛКП «Львівелектротранс» та державне підприємство Міністерства внутрішніх справ України «Львів-Інформ-Ресурси» уклали угоду щодо евакуації транспортних засобів, припаркованих з порушенням правил дорожнього руху. Угода сьогодні погоджена сесією Львівської міської ради.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

Відповідно до угоди, транспортні засоби, припарковані з порушенням правил дорожнього руху, евакуйовуватимуть на арештмайданчик на вул. Конюшинній.

«Було підписано догорів про спільну діяльність між ЛКП «Львівелектротранс» і державним підприємством Міністерства внутрішніх справ «Львів-Інформ-Ресурси». На підстав цього договору буде здійснюватись зберігання транспортних засобів на штрафному майданчику за адресою: вул Конюшинна,13. Також ми вносимо технічні правки, які стосуються процедури вилучення автомобілів, обов’язково працівники ДАІ повинні складати протоколи про адміністративні правопорушення. Вартість зберігання вилучених транспортних засобів на майданчику буде становити 120 грн за перших 7 діб і по 20 грн за кожну наступну. Також ми затверджуємо перелік документів, які треба буде пред’явити для отримання вилученого автомобіля», - розповіла Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління ЛМР.

Також Гелена Пайонкевич додала, що приймати рішення про примусове переміщення машин будуть працівники ЛКП «Львівелектротранс» та ДАІ.

«Приймати рішення про примусове переміщення та складати відповідні акти буде ЛКП «Львівелектротранс» і представники ДАІ. А державне підприємство Міністерства внутрішніх справ України має у своєму користуванні відповідний штрафмайданчик. Тому намагаємось привести нашу ухвалу до вимог чинного законодавства. Оскільки питання примусового переміщення транспортних засобів, прийняття рішень органами місцевого самоврядування є дискусійним. Ми працюємо над тим, щоб наша ухвала працювала ефективно», - додала Гелена Пайонкевич.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів