Серед силовиків, які відтіснили на Луганщині терористів, – підрозділи 24-ї бригади з Львівщини (відео)

23:30 19 жовтня 2014 р.

Військовослужбовці 24-ї окремої механізованої Залізної бригади імені Данила Галицького з Львівщини на навчаннях

Військовослужбовці 24-ї окремої механізованої Залізної бригади імені Данила Галицького з Львівщини на навчаннях
Фото: kolomyya.org

Речник керівництва антитерористичною операцію Владислав Селезньов запевнив у неділю: «Обстановка навколо блокпостів, що розташовані навколо Смілого - під контролем силам АТО».


Відео: Військове телебачення України

«Упродовж дня терористи обстріляли позиції сил АТО поблизу населених пунктів Дебальцеве, Нікішине, Авдіївка на Донеччині та Трьохізбенка на Луганщині», – повідомив увечері 19 жовтня речник керівнцтва антитерористичною операцію Владислав Селезньов. – Бійцям, які охороняють рубежі поблизу Смілого на Луганщині вже надіслано підкріплення. Обстановка навколо блокпостів, що розташовані навколо Сміле - під контролем силам АТО».

Про це повідомляється в неділю на сайті інтернет-видання «Українська правда». Своєю чергою, журнал «Новое Время Страны» інформує сьогодні, 19 жовтня:

«Українські батальйони відтіснили терористів в районі Щастя. У неділю, 19 жовтня, учасникам АТО вдалося прорвати оточення російських військ і терористів ЛНР, які намагаються взяти в кільце бійців Національної гвардії та Збройних сил в районі Щастя Луганської області.

«Сьогодні підрозділи 95-ї аеромобільної, 24-ї механізованої (окремої Залізної  імені Данила Галицького з Львівщини. – «ЩЛ») на навчанняхбригад, 8-го полку спецназу, 24-го батальйону територіальної оборони Айдар нанесли удар по військах російських найманців, що оточили бійців армії і Нацгвардії на 32-му блокпосту, в районі нещасливого луганського містечка щастя», – повідомив журналіст Юрій Бутусов. За його словами, в запеклих боях українським воїнам вдалося пробити коридор до оточених воїнам.

«Ворог розгромлений і відкинутий з укріплених позицій, які супротивник посилював цілий тиждень», – додав журналіст. Зараз, повідомив Бутусов, бої поблизу Щастя тривають, йде операція по зачистці району.

«Путін знову нахабно бреше на весь світ про мирне врегулювання. Це повномасштабна війна – російські найманці широко застосовують артилерію, міномети, реактивні системи залпового вогню. І очевидно, що боєприпаси для ведення такої масованої артпідготовки їм продовжує поставляти Росія», – зазначив він. Бутусов додав, що в результаті сьогоднішніх боїв під Щастям поранено багато українських воїнів.

Раніше стало відомо, що 19 жовтня поблизу населеного пункту Cчастье після обстрілу терористів загинув український фотожурналіст, доброволець батальйону «Айдар» Віктор Гурняк (зі Львова. – «ЩЛ»). Боєць загинув вранці, намагаючись вивезти з поля бою поранених товаришів».

Про це повідомляється в неділю на сайті журналу «Новое Время Страны».

Як інформував «Щоденний Львів», у секторі «А» повідомили в неділю про ситуацію в зоні бойових дій на Луганщині: «Проведено зачистку району, а також знищено той блокпост терористів, який вони намагалися виставити».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів