Селищу неподалік Львова загрожує катастрофа, – активісти (відео)

22:48 21 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: firstsocial.info

На вулиці Лікарський у Брюховичах споруджують так звані таунхауси.

«Селищу міського типу Брюховичі під Львовом загрожує екологічна катастрофа», – попередили сьогодні, 21 грудня, на соціальному порталі, де також розповіли подробиці:

«Земля в Брюховичах давно стала ласим шматком для багатіїв чи не всієї Західної України, адже тут, завдяки сосновим лісам, ще з часів СРСР розташовувались відпочинково-оздоровчі санаторії для дітей. Після того, як майже всю вільну землю в селищі скупили під забудови, взялися за території відпочинкових комплексів, які масово забудовуються приватними будинками.

На вулиці Лікарський «по паперах» мали б будувати оздоровчо-відпочинковий комплекс, але насправді «на око» видно, що споруджуються так звані таунхауси, яких має бути понад 200. Місцеві активісти розповіли: «Селище не має центральної каналізації, а старі розгалуження, які побудовані за СРСР ще для колишніх піонерських таборів, –досить застарілі. Якщо у Брюховичах збудують ще понад двісті особняків, то трапиться екологічна катастрофа. Тутешній забудовник не має ані дозволів на будівництво, ані домовленостей про під’єднання житла до комунікацій».

Про це повідомили сьогодні, 21 грудня, на соціальному порталі «Страйк».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів