Самооборона Львова частково передала свої повноваження міліції (відео)

14:23 28 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.com

Про це повідомив у п’ятницю голова самооборони Львівщини Валерій Веремчук.

За його словами, формування самооборони у Львові обмежили свої повноваження. Відтепер вулиці обласного центру повернули під свій контроль працівники міліції.

Веремчук зазначив також: «27 лютого у Львові створили спільний Комітет оборони, до якого увійшли як представники правоохоронців, так і громадської самооборони та «Правого сектору». Координаційний штаб працюватиме у приміщенні Львівської обласної ради. Очолив його голова Львівської облради Петро Колодій. Згідно з рішенням комітету, самооборона вже не зможе діяти самостійно. Дії різних груп, в тому числі – сотень самооборони, мають бути попередньо погоджені зі штабом, а автомобілі самооборони мають знаходитися за місцем дислокації і виїжджати лише за викликом».

Зокрема, за словами голови обласної самооборони, будуть зняті блокпости на в'їзді в місто. При цьому продовжуватимуть діяти окремі патрулі, зокрема – «Varta1», які не мають повноважень зупиняти автомобілі, однак зможуть супроводжувати підозрілі авто до місця зупинки і в разі потреби з'ясовувати ситуацію.

Окрім того, прийнято рішення, за яким жоден із добровольців не зможе втручатися в роботу бізнес-структур без погодження зі штабом. Про це повідомляє сьогодні, 28 лютого, кореспондент «Укрінформу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів