Садовий проведе виховну роботу з водіями. Анонсував персональні зустрічі в усіх АТП

19:33 29 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Про це він розповів у недільному зверненні.

Мер Львова захотів персонально зустрітися з водіями у всіх АТП після резонансного випадку, коли керманич автобуса зачинив двері перед людиною з протезом, пише DailyLviv.com.

"Водій автобуса закрив двері перед чоловіком, який мав протез. Як потім виявилося – це був військовий, він був без форми. Провели службове розслідування: водій клянеться, що він не бачив, що він вже від’їхав. Зробили серйозний розбір польотів. Щоби я просив: якщо надалі ми з вами будемо бачити некоректну поведінку чи хамство водія – я мушу про це знати.

Читайте також: Водій автобуса, який виштовхав зі салону пасажирку, більше не працюватиме на міських маршрутах

Провели роботу з Гарячою лінією міста. Вона має в першу чергу таку інформацію класти мені на стіл. Зараз почнемо тренінги, навчання для водіїв. Я хочу персонально зі всіма водіями, по всіх АТП, поспілкуватися. Тому що деколи така некоректна поведінка чи хамство – дестабілізує. Люди і так накручені, а тут ще починається. Тому давайте разом включаємося і будемо наводити порядок. Бажаю всім мудрості і твердості. Люблю вас. Слава Україні!», - наголосив мер Львова Андрій Садовий.

Нещодавно DailyLviv.com писав новини про те, що дали догану львівському водію, який зачинив двері автобуса перед військовим з інвалідністю, а також - у ЛМР пояснили, чому водія маршрутки не звільнили.

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів