Садовий поділився з військовими рецептом фірмового какао

16:13 6 серпня 2023 р.

Фото до новини

Сьогодні в межах міської програми соціально-культурного відновлення «Місто лікує» до Ратуші, в гості до міського голови Львова Андрія Садового, завітали українські військові, які зараз перебувають на лікуванні.

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради, пише Dailylviv.com.

Вони поспілкувались з мером, випили какао, оглянули кабінет очільника міста та познайомились із екосистемою реабілітації НЕЗЛАМНІ.

Сьогоднішніми учасниками екскурсії «Місто лікує» стало семеро захисників та захисниць України, які зараз перебувають на лікуванні чи реабілітації у Львівському клінічному госпіталі державної прикордонної служби України. Військові родом з різних куточків країни – Волинь, Львівщина (і Львів зокрема), Харківщина, Хмельниччина, Донеччина. Багато про своє рідне місто розповідав захисник із Маріуполя, адже його місто дуже стрімко розвивалось до повномасштабного вторгнення ворога на територію України. В свою чергу Андрій Садовий розповідав гостям про Львів, відповідав на запитання, ділився рецептом фірмового какао та подарував символічні подарунки на згадку про місто.

Цікаво, що візит кабінету міського голови – це лише частика екскурсійного маршруту, який сьогодні відвідали військові. До цього вони разом із екскурсоводкою Ольгою Сапріянчук гуляли центром Львова, відвідували храми та підземелля, а опісля відвідин Ратуші пішли на традиційний галицький сирник з кавою.

Міська програма соціально-культурного відновлення «Місто лікує» – це можливість для військових, які проходять реабілітацію чи лікування у медичних закладах на території Львівської МТГ, скористатись різними безкоштовними пропозиціями на свій смак – відвідати цікаві музеї, замки чи виставки, сходити на концерт улюбленого виконавця, побувати у кінотеатрі та багато іншого. Щоб скористатись цією програмою, потрібно звернутись у Центр туристичної інформації Львова за телефоном: (067) 673-91-94, з понеділка до п’ятниці 10:00-18:00.

Міський голова Львова розповів гостям з Польщі про справу свого життя

Американська організація Direct Relief надає 1 мільйон доларів на центр НЕЗЛАМНІ у Львові

Львів'янину встановили найлегший у світі протез, надрукований на 3D-принтері (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів