Рятувальники звільнили палець пасажира автобуса «Львів-Мукачево»

09:05 1 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

31 жовтня о 19:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в мікроавтобусі «Mercedes Sprinter» сполученням «Львів-Мукачево» потрібна допомога , хлопчику 2010 року народження.

Про це повідомили в п’ятницю, 1 листопада, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також розповіли: «Як з’ясувалось, дитина, їдучи в рейсовому автобусі, з близькими засунула пальчик в отвір металевого профілю сидіння, де він застряг. З часом палець ще й набряк. Зрозумівши, що самостійно не зможуть палець вивільнити, вирішили звернутись за допомогою до рятувальників».

«Рейсовий автобус було зупинено в селі Більче в Стрийському районі. На місце події направили рятувальників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини зі Стрия. Для надання допомоги були залучені медики», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Рятувальники за допомогою ручної ножівки розрізали металеву конструкцію стільця та вивільнили палець дитини. Під час розрізання руку хлопця поливали водою, аби охолодити метал та запобігти опікам», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів