Рятувальники запобігли пожежі поблизу Львова

09:10 11 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

10 листопада о 23:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу селв Підберізці в Пустомитівському районі Львівської області перекинувся вантажний автомобіль «Renault».

Про це повідомили в понеділок, 11 листопада, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також розповіли: «До місця виклику негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи Львова. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався водій 1965 року народження. Потерпілого із травмами середнього ступеня важкості госпіталізовано в 8-му міську клінічну лікарню».

«Як з’ясувалось на місці події, з паливного баку вантажівки внаслідок ДТП витікало на проїжджу частину пальне. З метою запобігання загоряння пожежно-рятувальним відділенням була створена пінна подушка й відключено акумуляторну батарею вантажівки», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Рятувальники здійснювали роботи по відкачуванню залишків паливно-мастильних матеріалів з паливного баку автомобіля. До ліквідації наслідків ДТП були залучені дев’ятеро рятувальників та дві одиниці спецтехніки», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів