Рятувальники витягнули пенсіонерку з чотириметрової ями неподалік Львова

17:40 16 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Жінка 1949 року народження близько 40 хвилин кликала на допомогу.

У прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України повідомили в п’ятницю: «15 березня о 18:14 до рятувальників надійшло повідомлення, що в селі Підбірці Пустомитівського району в приватному господарстві відбувся обвал ґрунту. Внаслідок цього жінка 1949 року народження провалилась у яму, глибиною близько чотирьох сетрів та потребувала допомоги».
«Близько 40 хвилин постраждала кликала на допомогу, й сусіди врешті почули крик та звернулися за допомогою до Служби порятунку. На місце події негайно були направлені рятувальники 61-ї ДПРЧ у Винниках, 29-ї ДПРЧ у Львові й пошуково-рятувальної частини загону технічної служби», – поінформували також в регіональному управлінні ДСНС.
«Рятувальники за допомогою штурмової драбини спустилися до жінки у провалля. За допомогою рятувальної косинки і триноги жінку підняли на поверхню. Потерпілу з травмою верхньої кінцівки госпіталізовано в Комунальну міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги», – повідомили також у прес-службі Головного управління ДСНС у Львівській області та опублікували відеорепортаж.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів