Рятувальники відбуксирували на Львівщині 16 автівок

09:48 18 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

Для забезпечення руху транспорту та недопущення утворення автомобільних заторів на автодорозі Київ-Чоп на Орявському та Івашківському перевалах залучено особовий склад та техніку 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС.

У Головному управлінні ДСНС у Львівській області повідомили в неділю, що вчора о 10:07 пожежно-рятувальне відділення відбуксирувало на вулиці Парковій у Червонограді автомобіль Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, який, прибувши на виклик, та доставляючи хворого до медичного закладу, застряг у болоті та самостійно не міг виїхати. Рятувальники за допомогою буксирувального тросу витягнули йогона тверду поверхню.
«Для забезпечення руху транспорту та недопущення утворення автомобільних заторів на автодорозі Київ-Чоп на Орявському та Івашківському перевалах залучено особовий склад та техніку 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС. Упродовж доби рятувальниками здійснено буксирування 15 автомобілів, які самостійно не могли подолати складні ділянки автодороги», – поінформували також у Головному управлінні ДСНС у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів