Рятувальники підібрали з лижної траси на Львівщині травмованих дівчат

10:54 21 січня 2016 р.

Зазвичай порятунок травмованих гірськолижників відбувається таким чином

Зазвичай порятунок травмованих гірськолижників відбувається таким чином
Фото: lwr.com.ua

В обласному управлінні ДСНС нагадали: «В місцях масового катання з гір невмілий і головне недисциплінований лижник – серйозна небезпека для оточуючих».

«20 січня фахівці Славської пошуково-рятувальної групи пошуково-рятувальної частини загону технічної служби ДСНС Львівщини надали допомогу двом травмованим туристам-лижникам на лижних трасах гори Високий Верх неподалік села Волосянка в Сколівському районі. Під час катання на лижах двоє дівчат 1996 та 1998 року народження отримали травми ніг», – повідомили сьогодні, 21 січня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також поінформували:

«Рятувальники надали потерпілим долікарську допомогу та за допомогою ак’ї спустили із гори, й передали медикам. Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує про те, що катання на гірських лижах вимагає обережності.

Швидкість спуску доброго гірськолижника може досягати і 100 кілометрів за годину. В місцях масового катання з гір невмілий і головне недисциплінований лижник – серйозна небезпека для оточуючих.

Особиста безпека гірськолижника забезпечується перш за все використанням добре відрегульованих кріплень, доброю технічною та фізичною підготовкою, дотриманням правил поведінки на трасах, знанням прийомів правильного падіння. У випадку небезпечної ситуації телефонуйте до Служби порятунку «101» та повідомте про подію».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів