Рятувальники евакуювали десятьох львів’ян

10:25 9 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: Скріншот з відео

8 серпня о 18:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в підвалі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Чукаріна у Львові.

Про це повідомили в п’ятницю, 9 серпня, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також розповіли: «До місця події негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи Львова. На момент прибуття перших підрозділів до місця виклику, з підвалу вибивався густий чорний дим, та вся сходова клітка була заповнена токсичними продуктами згорання, внаслідок чого мешканці будинку не могли самостійно покинути свої помешкання і вийти на вулицю».

«Не гаючи часу, вогнеборці включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та вирушили на порятунок людей. Переглянувши кожну квартиру та переконавшись у відсутності небезпеки для людей, рятувальники за допомогою рятувального пристрою евакуювали на свіже повітря 10 мешканців будинку», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Поряд із порятунком людей, вогнеборці працювали по розвідці та ліквідації загорання. О 18:51 пожежу локалізували, а о 19:51 повністю ліквідували в складі п’яти ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено сміття на площі 20 квадратних метрів, пошкоджено облицювання стін на площі 25 квадратних метрів та електропроводку. До ліквідації пожежі залучили 23 рятувальників та п’ять одиниць спецтехніки», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Як інформував «Щоденний Львів», пожежники ліквідували задимлення в підвалі й під'їзді житлового будинку №20 на вулиці Чукаріна.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів