Відучора рух транспорту на одній із ділянок автодороги Львів-Тернопіль здійснюється однією смугою

11:45 3 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, у зв’язку з ремонтом автодороги на об’їзній Золочева, рух транспорту на цій ділянці здійснюється однією смугою.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що 2 листопада розпочато ремонт автомобільної дороги Н-02 Львів-Тернопіль. У повідомленні також конкретизують:

«2 листопада розпочато ремонт автомобільної дороги Н-02 Львів-Тернопіль – на ділянці 68+000 – 72+000 км (об’їзд міста Золочів). Рух транспорту на цій ділянці автомобільної дороги здійснюється однією смугою, – про це інформує служба автомобільних доріг у Львівській області.

На даній ділянці передбачено відновлення та зміцнення дорожньої основи методом холодного ресайклінгу  з подальшим влаштуванням дорожнього покриття асфальтобетоном. Виконання ремонту доріг таким методом надає 10 років гарантії на дорожню основу та 3 роки на верхній дорожнього покриття.

За підсумками відкритих торгів між службою автомобільних доріг у Львівській області та підрядною організацією 21 жовтня 2014 року  укладено угоду на виконання робіт. Повна вартість ремонту даної ділянки понад 28 млн. грн.

Служба автомобільних доріг у Львівській області просить водіїв та гостей Львівщини з розумінням поставитись до незручностей, пов”язаних із дорожніми роботами».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів