«Рука допомоги» посприяла у Львові 63-м малозабезпеченим

11:10 20 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: kg.ua

У міськраді запевнили, що учасники проекту «Рука допомоги» можуть отримати безвідсоткову поворотну фінансову допомогу для організації власного бізнесу.

У Львові триває пілотний проект для малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб «Рука допомоги».
Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «За час реалізації проекту його учасниками стали 63 особи. Зокрема, в управління соціального захисту Львівської міської ради відповідні заяви скерувало 40 внутрішньо переміщених осіб, та 23 особи з числа малозабезпечених сімей».

Начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин поінформував: «Учасникам проекту «Рука допомоги» пропонують участь в оплачуваних громадських роботах та працевлаштування на новостворених робочих місцях. Також учасники можуть скористатись допомогою проекту в організації власного бізнесу – охочі можуть отримати безвідсоткову поворотну фінансову допомогу до 70 тисяч гривень.

Ігор Кобрин повідомив також: «На сьогодні за фінансовою допомогою звернулось 49 громадян. Комісією з реалізації пілотного проекту уже розглянуто та погоджено 8 бізнес-планів. Йдеться про проект щодо відкриття туристичної агенції, щодо надання послуг з перевезення відходів нафтопродуктів, надання послуг інтернет-реклами, послуг з пасажирських перевезень, а також щодо відкриття тепличного господарства та об’єктів торгівлі. Ще два бізнес-плани комісія оцінить уже наступного тижня».

Більше інформації – на сайті ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів