Розвідники 24-ї бригади зі Львівщини вивезли 27 дітей з Луганщини на оздоровлення

20:15 1 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки прес-центру штабу АТО в інтернет-мережі «Facebook»

Винагородою для солдатів стали щирі слова вдячності та повітряні поцілунки дівчат.

«У рамках програми оздоровлення дітей населених пунктів, які знаходяться поблизу лінії розмежування, з населеного пункту Кримське на Луганщині до оздоровчих закладів було відправлено 27 дітей віком від восьми до 14-ти років», – повідомили сьогодні, 1 грудня, в

штабі АТО, де також поінформували:

«Прикриття та забезпечення безпеки дітей під час виїзду з небезпечного району взяли на себе розвідники 24-ї окремої механізованої бригади (з Яворова на Львівщині. – «ЩЛ»). Адже ще не так давно саме в цьому районі місцеве населення зазнавало щоденних артилерійських обстрілів. А поки дітлахи очікували на відправку – медичні працівники бригади, які забезпечували медичний супровід, пригощали їх яблуками та солодощами.

Розвідники провели юних українців до самого потягу. І тільки після цього повернулися до розташування бригади. Винагородою для солдатів стали щирі слова вдячності та повітряні поцілунки дівчат.

Коли розвідники поверталися до розташування, один із них відзначив: «Ці юні обличчя, очі, сповнені надії, безкорисливі та щирі посмішки – це і є майбутнє нашої України, за яке я тут воюю, а значить, за нього варто боротися».

Про це повідомили сьогодні, 1 грудня, на сторінці прес-центру штабу АТО в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували світлини з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів