Російські загарбники втратили за минулу добу 1320 осіб

08:56 14 липня 2024 р.

Фото до новини

ЗСУ знищили сім російських танків, 32 бойові броньовані машини, 46 артилерійських систем, засіб ППО, 39 БпЛА оперативно-тактичного рівня, 77 автомобілів і десять одиниць спеціальної техніки.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних Сил України, пише DailyLviv.com. Упродовж минулої доби зафіксовано 160 бойових зіткнень.

За уточненою інформацією, за вчора супротивник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах два ракетних удари зі застосуванням трьох ракет, а також 71 авіаудар з використанням 122 КАБів. Крім цього, здійснив понад 4500 обстрілів, з них 140 - з реактивних систем залпового вогню.

Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні житлові будинки, об’єкти інфраструктури тощо.

На кордоні з Чернігівською та Сумською областями противник зберігає військову присутність, здійснює обстріли населених пунктів з території рф, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону України. 

Вчора авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони завдали 12 ударів по районах зосередження особового складу та ОВТ супротивника, а також уразили чотири артилерійські системи, дві станції РЕБ/РЛС та один ЗРГК «Панцир-С1».

Водночас, наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам відчутних втрат в живій силі та техніці, виснажуючи ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення.

Загалом минулої доби втрати російських загарбників склали 1320 осіб. Також ворог втратив сім танків, 32 бойові броньовані машини, 46 артилерійських систем, засіб ППО, 39 БпЛА оперативно-тактичного рівня, 77 автомобілів та десять одиниць спеціальної техніки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів