Родичі загиблих унаслідок авіакатастрофи у Львові отримають матеріальну допомогу

13:00 23 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «До 16-ї річниці авіакатастрофи, яка сталась на військовому летовищі «Скнилів» 27 липня 2002 року, членам сімей загиблих нададуть одноразову матеріальну допомогу».

Про це повідомили в понеділок, 23 липня, в прес-службі Львівської міськради. Заступник начальника управління соціального захисту ЛМР Леся Дронь запевнила:  «До дня пам’яті жертв та постраждалих на Скнилівському летовищі ми, зі свого боку, підтримуємо тих людей, які постраждали чи втратили рідних, виплатою матеріальної допомоги. Вона становитиме дві тисячі гривень кожному».

«Згідно з розпорядженням міського голови Львова №341 від 6 липня 2018 року, одноразову матеріальну допомогу нададуть 48 членам сімей загиблих в авіакатастрофі у розмірі дві тисячі гривень кожному. Загальна сума виплат – 96 тисяч гривень», – поінформували також у міськраді.

Скнилівська трагедія – аварія, яка сталась під час святкування 60-ї річниці 14-го авіаційного корпусу ВПС України на летовищі «Скнилів» під Львовом 27 липня 2002 року. Внаслідок падіння винищувача Су-27УБ у натовп глядачів, загинули 77 людей (серед них — 28 дітей) і постраждало близько 250 людей. За кількістю загиблих, ця подія вважається найбільшою катастрофою в історії авіаційних свят», – нагадали також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів