Ремонтно-відновлювальний полк зі Львівщини полагодив більше 30-ти бойових машин за три місяці

17:32 28 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

З початку російської агресії золочівчани вирушили на схід, де виконували завдання за призначенням в межах антитерористичної операції.

«Лише рік минув з часу створення у місті Золочів, що на Львівщині, ремонтно-відновлювального полку. За цей час особовим складом проведено кропітку роботу задля створення потужної матеріально-технічної бази: майже повністю укомплектовано усім необхідним реманентом майстерні, створено активний кістяк спеціалістів, які не один рік віддали ремонтній справі, постійно ведеться робота із відбору на військову службу за контрактом необхідних спеціалістів», – повідомили сьогодні, 28 вересня, в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли:

«З початку російської агресії золочівчани вирушили на схід, де виконували завдання за призначенням в межах антитерористичної операції. Часто-густо їм доводилося працювати під ворожим вогнем, в складі ремонтно-евакуаційних груп латати бойову техніку підручними засобами на лінії протистояння.

По завершенню активних бойових дій військовим ремонтникам роботи лише додалося, адже частини Збройних Сил України потребують доукомплектування бронетанковою технікою. Виконуючи відповідальне завдання, золочівчани взяли участь у своєрідному експерименті – спільно із фахівцями ДП «Львівський бронетанковий завод» розпочали відновлення бойових машин на виробничих потужностях заводу.

Військовим ремонтникам дісталися найскладніша робота – з танків-донорів складати повносправні бойові одиниці. Командир ремонтно-відновлювального батальйону бронетанкової техніки полку полковник Микола Кухтін розповів: «Бойові машини протягом довгих років зберігалися на відкритих стоянках, тому заміні підлягали гумо-технічні вироби, майже все електрообладнання, двигуни, гармати. А ще зясувалося, що певна частина підрозділу, що складалася із мобілізованих військовослужбовців, слабко розбирається в нашій професії. Проте, за перші кілька тижнів перебування на заводі, ці військові суттєво підтягнули свої знання. А деякі настільки, що після демобілізації пішли працювати на завод».

«За неповних три місяці зусиллями спільних бригад було поставлено до строю більше тридцяти бойових машин, – зазначив командир частини полковник Юрій Примаченко. –Їхня майстерність та відповідальне ставлення до роботи дозволили повернути сталевих велетнів із забуття у стрій».

Про це повідомили сьогодні, 28 вересня, в прес-службі міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів