Ремонтні бригади «Львівводоканалу» ліквідовують аварію

10:15 28 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Ремонтні бригади «Львівводоканал» ліквідовують аварію на водогоні «Винники-Довга», який забезпечує водою мешканців Личаківського району Львова й Винники.

Про це повідомили в понеділок, 28 жовтня, у Львівській міськраді. Речник «Львівводоканалу» розповіла подробиці: «Ми сьогодні продовжуємо роботу по заміні водогону «Винники-Довга» біля інтернату. Орієнтовно в четвер будемо підключати нову ділянку».

У Львівській міськраді також нагадали:  «На вихідних у Винниках, поблизу інтернату, трапилися аварії на магістральному водогоні, який забезпечує водою мешканців Личаківського району Львова та Винників. Унаслідок витоку було підтоплено підвальні приміщення інтернату, відтак довелося зупинити підкачування води з насосної станції «Винники» для проведення ремонтних робіт».

«Аварійна ситуація викликана вкрай поганим технічним станом трубопроводу на усій його протяжності, а це понад 20 кілометрів мережі. Дві гілки магістрального водогону «Кривчиці-Винники» та «Винники-Довга» були прокладені в 80-ті роки ХХ століття, вони є аварійні. Торік ремонтні бригади водоканалу виїжджали 591 раз на ліквідацію витоків, які трапилися через корозію сталевого водогону», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів