Ремонт вулиці Миколайчука у Львові може завершитися швидше, – ЛМР

14:20 22 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львівській міськраді передбачили на капітальний ремонт вулиці Миколайчука до в’їзду на Голосківське кладовище 10 мільйонів гривень.

Про це повідомили в четвер, 22 серпня, у Львівській міськраді, де також розповіли подробиці: «Наприкінці липня розпочалися роботи з ремонту вулиці Миколайчука – від вулиці Пилипа Орлика до в'їзду на Голосківський цвинтар. Цього року на роботи передбачено 10 мільйонів гривень – сім мільйонів гривень з бюджету розвитку і три мільйонів гривень – кошти Громадського бюджету, позаяк ремонт цієї вулиці є одним з великих проектів-переможців Громадського бюджету».

«У межах ремонтних робіт на вулиці Миколайчука передбачені реконструкція усіх інженерних мереж, облаштування нового дорожнього покриття та прокладання тролейбусної лінії до кладовища», – поінформували також у міськраді.

«Станом на сьогодні, уже виконані підготовчі роботи для влаштування корита під дорожнє полотно та будівництва інженерних мереж. Також облаштовано 110 метрів погонних  колектора дощової каналізації. До кінця року заплановано облаштувати всі інженерні мережі та 250 метрів погонних проїзної частини з тротуарами», – повідомив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець.

«За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, проект реконструкції вулиці Миколайчука – від вулиці Пилипа Орлика до в'їзду на Голосківський цвинтар – розроблено в 2017 році. Робочий проект пройшов комплексну державну експертизу та затверджений у встановленому порядку», – розповіли також у міськраді.

«Кошторисна вартість об’єкта – 93 мільйони 240 тисяч гривень, зокрема, будівельних робіт – 75 мільйонів 738 тисяч гривень. Довжина проектованої ділянки – 1674,1 метра. Площа дорожнього покриття – 16,5 тисячі квадратних метрів. Площа тротуарів, в тому числі технічного – 4,4 тисячі квадратних метрів», – повідомили також у міськраді.

«Під час капітального ремонту передбачено реконструкцію каналізаційних мереж (1,27 кілометра), роботи щодо електромереж, роботи щодо газових мереж, влаштування електроосвітлення (1,7 кілометра), прокладання тролейбусної лінії. Роботи виконує підрядна організація – ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління № 1», – поінформували також у міськраді.

«27 липня підрядник приступив до облаштування будівельного майданчика, виконання підготовчих робіт для влаштування корита під дорожнє полотно та будівництва інженерних мереж. На час ремонтних робіт перекрито рух транспорту на вулиці Миколайчука – на ділянці від будинку №15а до будинку №30 на вулиці Миколайчука», – розповіли також у міськраді.

«Завершення робіт заплановане в грудні 2020 року. Однак, якщо будуть сприятливі погодні умови й підрядник працюватиме взимку, ремонт вулиці Миколайчука зможуть закінчити швидше», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів