Реконструкція вулиці Личаківської у Львові відбувається з випередженням графіку, – ЛМР

15:48 9 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Міський голова Львова запевнив: «На вулиці Личаківській йдемо з випередженням графіку».

У прес-службі Львівської міськради повідомили в понеділок, 9 липня: «Ремонтна кампанія у Львові триває. Великі об’єкти, які ремонтуватимуть наступного року, – це вулиці Бандери й Шевченка. Є ймовірність, що початкові підготовчі роботи щодо вулиці Шевченка можуть розпочати ще цього року. Також у четвер на сесії будуть приймати рішення щодо спрямування додаткового фінансування на ті об’єкти, де вже розпочали виконання робіт».

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів: «Ми зараз дебатуємо щодо вулиці Шевченка, бо ми фіналізуємо всі зусилля по коштах, бо треба мати гарантію по грошах. На вулиці Личаківській йдемо з випередженням графіку. Навіть будемо пробувати хоча би частково її відкрити швидше для проїзду громадського транспорту. На вулиці Замарстинівській дуже великий об'єм роботи, думаю, всі ці роботи по інженерії, по мережах якісно будуть проходити. У нас багато робіт у невеликих районах, де невеликі вулички, які забуті і ніколи до них не було зусиль. На великих вулицях Бандери й Шевченка наступного року виходимо на роботи. Можливо вдасться ще цього року підготовчі роботи на вулиці Шевченка розпочати».

Андрій Садовий доповнив: «Ми маємо в четвер пленарне засідання. Фактично, нових об'єктів починати не будемо, будемо кошти додавати на існуючі об'єкти, які були заплановані, але не було передбачено сто відсотків коштів на фінансування. Ми очікували перевиконання бюджету, воно не таке велике, як би хотілось. Дуже багато видатків, які раніше не були передбачені. Ми не передбачали, що нам треба буде суттєві кошти цього року резервувати на фінансування комунальних підприємств щодо збільшення заробітної платні для працівників. На це піде сума більше сотні мільйонів гривень На жаль, така ситуація. Завжди коштів недостатньо, завжди є багато ідей та ініціатив, що ще потрібно зробити».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів