Реконструкція алеї на проспекті Свободи у Львові триватиме до листопада

15:15 20 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «До кінця листопада цього року проведуть ремонтні роботи на проспекті Свободи від пам’ятника Тарасу Шевченкові до статуї Матері Божої та облаштують площу Марійську».

Про це повідомили в п’ятницю в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «19 липня було укладено угоду з переможцем тендеру на проведення цих робіт — ТзОВ «Трансбудторг». Після отримання усіх дозвільних документів підрядник розпочне ремонтні роботи».

Начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Ігор Савка конкретизував: «Відповідно до титульного списку, вартість робіт становить 8,5 млн. гривень. Проектом передбачено заміну бетонного покриття на гранітне вздовж алеї на тротуарах, зокрема —на ділянці від вулиці Гнатюка й на ділянках вздовж проспекту Свободи. Буде змонтовано тротуарні світильники, облаштовано пониження для маломобільних осіб та встелено тактильну плитку. Окрім того, на цій території встановлять нові лавочки, засіють газон і висадять нові дерева».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів