Ракетники та артилеристи ДПСУ на Львівщині засвідчили злагодженість

14:45 27 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби тривають заходи зі сезонного обслуговування озброєння.

Про це повідомили в середу, 27 березня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «В Кінологічному навчальному центрі у Великих Мостах проведено в рамках проведення підготовки озброєння, оптичних та електронно-оптичних приладів до експлуатації у весняно-літньому періоді, навчально-методичний збір з керівним складом підрозділів ракетного та артилерійського забезпечення органів охорони державного кордону та органів забезпечення Західного регіонального управління».

Заступник начальника Західного регіонального управління з озброєння та техніки Ігор Бутиленко зазначив: «Я переконаний, що фахівці ракетно-артилерійського профілю органів Західного регіонального управління, усвідомлюють важливість покладених на них завдань та спроможні їх виконати у визначені терміни. Хочу підкреслити, що на сьогоднішній день стан ракетного та артилерійського забезпечення в повній мірі дозволяє виконувати завдання з охорони державного кордону на ділянці відповідальності».

«У Кінологічному навчальному центрі були підготовлені навчальні місця, на яких офіцерам демонструвались основні практичні дії та окремі операції із технічного обслуговування зразків групової зброї (12,7-міліметровий ДШКМ, 23-міліметрова ЗУ-23-2, 30-міліметровий АГС-17, 73-міліметровий СПГ-9, 82-міліметровий БМ-37). До проведення цих заходів були залучені досвідчені інструктори Кінологічного навчального центру. Розрахунки обслуги групової зброї діяли впевнено та показали високу злагодженість в ході виконання визначених завдань», – поінформували також у регіональному управлінні ДПСУ.

«Упродовж двох днів учасники збору мали можливість ознайомитись з досягненнями своїх колег, поділитись власним досвідом, обговорити і сформулювати єдину методику по вирішенню службових питань, що виникають в ході виконання завдань з ракетно-артилерійського забезпечення підрозділів охорони державного кордону регіонального управління. Практика проведення подібних зборів для прикордонників Західного регіонального управління стала доброю традицією», – повідомили також у регіональному управлінні ДПСУ та опублікували фоторепортаж з Великих Мостів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів