Пишний спростував фейк про свою відставку і обіцяє через тиждень бути в Києві

17:38 10 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Повідомлення про нібито свою відставку у зв'язку зі станом здоров'я голова НБУ Андрій Пишний назвав російською пропагандою.

Про це голова правління Національного банку України Андрій Пишний написав у ФБ, інформує Dailylviv.com.

"Вирішив винести в окремий пост. Друзі, не читайте сфобриковане, вигадане і маніпулятивне і пусте. Не читайте російську пропаганду і не вживайте продукти російських ІПСО, - написав Андрій Пишний. - Інформацію, про нібито мою відставку, яку оприлюднили деякі недостовірні джерела і яка розлетілась в мить, отримав під час нашої спільної з Міністром фінансів зустрічі з Альфредом Камером директором європейского департаменту МВФ. 

Посміхнувся і не думав реагувати, але був неприємно вражений тим наскільки швидко цей вкид став «новиною». 

Мета очевидна, підірвати довіру і підважити стійкість. Ворогам не подобається, що навіть такий непростий виклик, як перехід від до фіксованого курсу до гнучкості, Україна долає без потрясінь. 

Тож.

1. Я працюю, очолюю делегацію НБУ на щорічних зборах МВФ і Світового банку. 

2. Робота триває, плани амбітні, викликів вистачає. Довіра до НБУ є і я її підтримуватиму і розвиватиму. Жодних заяв не писав і не збираюсь.

3. Почуваю себе добре. Погода - спекотна. 

На болотах виють- значить робимо усе, як належить!

Побачимось за тиждень в Києві".

Dailylviv.com також опублікував повідомлення УНН про нібито звільнення Андрія Пишного з посади голови НБУ у зв'язку зі станом здоров'я. Було легко повірити: і що УНН пише правду, і що Андрій Пишний - не перший голова НБУ, хто так вчинив. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів