П'яний водій шкільного автобуса віз учнів: інцидент на Львівщині

16:23 20 вересня 2023 р.

Фото до новини

На правопорушника склали протокол за керування транспортним засобом у стані сп‘яніння.

Інцидент трапився сьогодні, 20 вересня. Жителі Городоцької громади поскаржились на водія шкільного автобуса, який порушив правила перевезення учнів. Управління транспорту та зв’язку Львівської ОВА організувало перевірку наведених у зверненнях фактів. 

Про це повідомила Львівська обласна військова адміністрація, пише Dailylviv.com.

До перевірки залучили працівників відділу державного нагляду (контролю) у Львівській області Державної служби України з безпеки на транспорті. В ході перевірки складено акт щодо порушення вимог статті 39 Закону України «Про автомобільний транспорт» (відсутність дозвільних документів).

Крім цього, під час перевірки стало зрозуміло, що водій перебуває у нетверезому стані. Після цього до спільних заходів залучили працівників Городоцького РВ Національної поліції України в Львівській області.

В присутності інспекторів поліції водію запропонували пройти перевірку за допомогою алкотестера Drager.

«Після відмови водія пройти перевірку за допомогою алкотестера Drager, його даставили в один з медичних закладів Львівщини. Висновок лікаря показав 0,98 проміле алкоголю у крові водія. На правопорушника склали протокол за керування транспортним засобом у стані сп‘яніння», – зазначив начальник управління транспорту т звʼязку Львівської ОВА Степан Рудницький.

Якщо ви виявили факт неналежного надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, зареєструвати своє звернення за номером «Гарячої лінії області» – 112.

Дітей і вчительок з Тухлі до Львова на Школярику привіз п'яний водій

На Львівщині два водії вдень мали у крові 3,68 і 5 проміле алкоголю

Втікав від поліції у Львові на мопеді і кросом (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів