П’яний полковник СБУ скоїв ДТП у Львові, – активісти

17:20 20 червня 2014 р.

Нетверезий винуватець ДТП намагається дотелефонуватися до своєї дружини.

Нетверезий винуватець ДТП намагається дотелефонуватися до своєї дружини.
Фото: facebook.com/lviv.samooborona?fref=ts

Про це повідомляє в п’ятницю Народна Самооборона Львівщини.

Народна Самооборона Львівщини повідомляє сьогодні, 20 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

№Продовжуємо слідкувати за вчорашнім ДТП. Знайомтесь: винуватець ДТП 18.06 2014 року о 01.00 полковник СБУ Павлюх Петро Володимирович 1967 р.н. на автомобілі Nissan Qashqai з дивним збігом номерних знаків ВС 1111 ВС створив у стані глибокого алкогольного сп’яніння ДТП.

На фото він упродовж 20 хв. намагається дотелефонуватися до своєї дружини. За півгодини дружина таки прибуває на місце ДТП.

За версією винуватця – це не він був за кермом, а дружина. До місця експертизи винуватця ДТП супроводжували представники Залізничної сотні Самооборони.

Під час освідчення Павлюх П.В. «дути в трубку» відмовився, постійно стверджуючи, що він абсолютно тверезий. Кілька разів перепитував, що буде з нам на роботі».

Натомість уночі Народна Самооборона Львівщини інформувала на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Сьогодні в 01.00 годині ночі на перехресті вулиць Виговського і Патона сталась ДТП. Автомобіль Nissan Qashqai ВС 1111 ВС виїхав на зустрічну смугу і зіткувся з автомобілем Ауді А6 0777 АА після чого виїхав на обочину.

Водій Ауді після ДТП почав відкручувати свої номерні знаки. Такому прикладу послідував і винуватець ДТП, який спочатку представлявся депутатом, потім працівником правоохоронних органів. 

ід час складання протоколу особу водія Nissan Qashqai вдалося виявити це Павлюх Петро Володимирович 1967 р.н. який був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Члени Залізничної сотні самооборони супроводжували дану особу на експертизу». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів