Путін готує ґрунт для майбутньої агресії проти країн Балтії

18:53 20 вересня 2024 р.

Фото до новини

Диктатор росії хоче, щоб Калінінградська область стала "не тільки фортецею на західних рубежах", але й була "органічно інтегрована в життя всієї країни".

Російська влада починає готувати громадську думку до можливого нападу на країни Балтії під приводом захисту Кенігсберга. Про це можутьсвідчити слова Путіна під час зустрічі з керівниками регіонів. Про це повідомило Польське радіо, пише DailyLviv.com.

Путін заявив, що потрібно докласти зусиль, аби область стала "не тільки фортецею на західних рубежах", але й була "органічно інтегрована в життя всієї країни". За словами Путіна, "не повинно бути жодних перешкод" для пересування людей. Ці заяви на адресу російської громадськості можуть свідчити про те, що «він готує ґрунт для майбутньої агресії проти країн Балтії», - йдеться в аналізах американського Інституту вивчення війни.

Невдовзі після російської агресії проти України область потрапила в часткову блокаду: литовська влада обмежила транзит вантажів через свою територію, але незабаром Вільнюс під тиском Єврокомісії зняв цю блокаду.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів