Пунктами обігріву у Львові скористалися за добу майже 100 людей

16:10 7 січня 2017 р.

У міськраді закликають власників закладів громадського харчування та громадських організацій допомагати людям зігрітися.

У зв’язку із значним похолоданням, у Львові цілодобово чергують наряди поліції та Муніципальної дружини, працюють пункти обігріву, забезпечено посилений режим чергування у двох базових лікарнях міста – запевнили сьогодні, 7 січня, у Львівській міськраді. – До власників закладів громадського харчування та усіх громадських організацій звертаються з проханням з розумінням поставитись до ситуації і допомагати людям зігрітись».

«Загалом за останню добу пунктами обігріву скористалось майже 100 осіб», – повідомили також у ЛМР. – Нагадаємо, впродовж 5-8 січня цілодобово працюють три пункти обігріву – на вулиці Кирилівській, 3а (Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян), на вулиці Сербській, 15 (у приміщенні ЛКП «Старий Львів») та на вулиці Івана Франка, 56 (монастир святого Климентія ордену редемптористів).

«Відтак, за останню добу пунктом обігріву у монастирі святого Климентія ордену редемптористів скористалось 10 осіб. За сьогодні були чотири відвідувачі», – запевнили також у ЛМР.

А директор Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян Олександр Бородін зазначив: «Вночі у нас було 56 осіб. Вдень частина з них залишилась, частина – пішла. Дуже актуальним зараз для Центру є чоловіче взуття, теплі куртки, білизна, шкарпетки. Якщо хтось має можливість допомогти, просимо звертатися на вулицю Кирилівську, 3а».

Своєю чергою, заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля розповів: «Пунктом обігріву на вулиці Сербській сьогодні вночі скористалися дві людини. Впродовж дня були два відвідувачі».

Для усіх, хто потребує зігрітися, з 9:00 до 18:00 відкриті також перші поверхи шкіл – у кожному районі по одній школі: у Галицькому районі – школа №9 на вулиці Коперника, 40, у Личаківському районі – Будинок дитячої та юнацької творчості Личаківського району на вулиці Личаківській, 99, у Залізничному районі – школа №15 на вулиці Патона, 7, у Сихівському районі – школа №84 на вулиці Зубрівська, 30, у Шевченківському районі – школа №22 на вулиці, 7, у Франківському районі – школа №83 на вулиці Івана Пулюя, 16. Про це повідомили сьогодні, 7 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також закликають: У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, мешканців та усіх небайдужих львів’ян, гостей міста просять повідомляти на гарячу лінію міста за коротким номером 15-80, особливо – якщо бачать безпритульних».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів