Пункт пропуску «Рава-Руська» на Львівщині відновив роботу, на ще двох – можливі перебої

12:40 3 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Західне регіональне управління Державної прикордонної служби України повідомило у вівторок: «Пункт пропуску «Рава-Руська» на Львівщині відновив роботу».

Західне регіональне управління Державної прикордонної служби України повідомило сьогодні, 3 лютого: «Пункт пропуску «Рава-Руська» на Львівщині відновив роботу».

Про це повідомляється у вівторок на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook», де сьогодні попереджали:

«Від польських прикордонників надійшла інформація про те, що невідомий повідомив про можливий теракт у пункті пропуску Кросценко-Смільниця (Старосамбірський район Львівської області). Рух транспортних засобів не зупиняли. Інформуємо про можливі перебої в роботі даного пункті пропуску!».

Про це теж повідомляється у вівторок на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook», де раніше розповіли також у вівторок:

«Увага! Зранку у Польщі замінували вже 3-й пункт пропуску. Від польських прикордонників надійшла інформація про те, що невідомий повідомив про можливий теракт у залізничному пункті пропуску Медика, з українського боку – Мостиська Задізнична. Інформуємо про можливі перебої в роботі даного пункті пропуску!».

Як інформував «ЩЛ», сьогодні закривали через повідомлення про мінування пункт пропуску «Рава-Руська» на Львівщині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів