Призначено керівника Львівської митниці

11:09 4 грудня 2020 р.

Фото до новини

Новим очільником став Ярослав Скоромний.

Про це інформує Галицька митниця, пише DailyLviv.

Наказом Голови Держмитслужби України від 03. 12. 2020 року виконувачем обов’язків начальника Львівської митниці призначено Скоромного Ярослава Ігоровича. До призначення на цю посаду Ярослав Скоромний був виконувачем обов’язків начальника  Галицької митниці Держмитслужби.

Як відомо, на виконання вимог пункту 1 Постанови Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2020 року № 895 «Деякі питання територіальних органів Державної митної служби» та наказів Держмитслужби від 19 жовтня 2020 року № 460 «Про утворення територіальних органів Державної митної служби як відокремлених підрозділів» та від 27 жовтня 2020 року № 480 «Про реорганізацію територіальних органів Держмитслужби» розпочато реорганізацію Галицької митниці Держмитслужби.

Галицьку митницю було створено восени 2019 року на основі Львівської, Івано-Франківської та частини Тернопільської митниць. Відповідно до реорганізації, буде створено Львівську митниця, в зоні впливу якої буде лише Львівська область. Галицька митниця об'єднувала Івано-Франківську, Львівську та Тернопільську області. Після реорганізації там створять окремі підрозділи.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів