Прокладати колектор на вулиці Стуса у Львові планують розпочати посеред грудня, – ЛМР

11:15 4 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

На проспекті Червоної Калини ремонтники ще тільки облаштовують пішохідні переходи.

Директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза повідомив сьогодні, 4 грудня: 

«Ми підписали угоду з компанією «Онур» щодо будівництва каналізаційного колектора закритим способом на вулиці Стуса. Думаю, на середину грудня у нас будуть готові усі дозвільні документи для початку цих робіт. Довжина каналізаційного колектора – 800 метрів.

Також на вулиці Стуса вище від входу в парк «Залізні Води» тривають роботи з заміни колектора відкритим способом та влаштування дорожнього полотна.  На проспекті Червоної Калини ремонтники ще тільки облаштовують пішохідні переходи».

Це повідомлення передали сьогодні, 4 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради , де також нагадали: «Довжина колії – 11,5 кілометра в обидва боки. Тендер на виконання робіт виграла компанія «Онур». Прокладення трамвайної колії з Сихова до центру міста має на меті зменшити транспортне навантаження у найбільшому житловому масиві Львова (населення майже 150 000 мешканців). Автобуси та тролейбуси здатні перевезти три-чотири тисячі мешканців в один бік, у той час як трамвай – 12 тисяч. З Сихова до центру трамваєм можна буде дістатися за 25-30 хвилин. Також реалізація проекту сприятиме покращенню екології у районі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів