Профспілка Третьої стоматполіклініки Львова повідомила про диверсію

13:28 3 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Дерев’яні кілки в каналізаційних стоках і як наслідок – забиті водовідводи. За останні два місяці невідомі особи вчиняють уже третя диверсію проти Комунальної третьої стоматологічної поліклініки.

Про це повідомила керівник профспілки медустанови. 

«2 травня 2018 року працівники поліклініки  помітили воду в підвальних приміщеннях медичної установи. Її кількість зростала з кожною хвилиною. Поруч – компресорна і щитова потужністю 380 Вт. Це - реальна загроза для безпеки людей», - розповідає керівник профспілки медичної установи Надія Тацій і додає: «Ми відразу вийшли на вулицю і відкрили каналізаційні люки.  Побачили, що мережі забиті сторонніми предметами – дерев’яними кілками». 

За словами медика,  це вже не перша спроба перешкодити роботі установи. Тому на місце диверсії були викликані патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Правоохоронці склали протоколи, вилучили речові докази злочину та  опитали свідків. 

«Упродовж останніх двох місяців головний лікар Комунальної третьої стоматологічної поліклініки Юрій Павлів, якому колектив висловив недовіру, звертається з офіційними листами до Львівводоканалу та Львівобленерго з вимогою відімкнути медичний заклад від води та світла. В такий спосіб  керівник намагається знищити медичну установу. І, за дивним збігом обставин, саме в цей період пошкоджують колектори», - обурюються медики. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів